Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg några minuter på denna förfärliga följetång, som aldrig tycks ta slut.


Big brother

Gick in i storarrummet och skulle dra ner mina tersienner. Herre gud där var det en massa aspackade människor i rutan som diskuterade en massa dravell.
Jag har bara en fråga.
Vem tittar på sånt?
Är det så kul att kolla in hur andra gör bort sig?

Ja, tur man har annat för sig. Bytte kanal, känner att jag orkar inte med en massa galenheter via tv...

Robinson, Big brother, fångarna på fortet och en rad program går bort för mig.

De har gått i tid och otid på tv. Kan inte de som ska hitta på nya program komma med något som aldrig sänts?

Är det bara jag i detta avlånga land, som avskyr mobbingtv?

Ja, det är just vad det är. Rösta ut, sätta sig i pakt för att kasta skit på en eller flera. Olika typer sätts på en Ö, i ett hus eller annat, sen ska de försöka vara tillsammans.
Konflikträdda hamnar med konfliktälskade människor.
Utstötta, ensamma och udda hamnar med raka motsatsen.
Skulle aldrig få för mig att anmäla mig till sånt program.
Visst, skulle man vara känd sen, men för vad?

Brukar ofta prata om att jag vill ha en talkshow varje fredag:)...
Vad skulle den heta?
Spånade en gång med ett par fd klasskompisar.

"Nu vet vi vad den skulle heta."
"Berätta"
"Skratta med mig."
"Wow så kul."
"Eller så skulle den heta en stund i harmoni."
"Taget."
"Vi ska kolla alltid, sa de i kör."
Jag skrattade hjärtligt och såg hur jag skulle trippa in på scenen i alla möjliga dräckter. Håret skulle vara vackert uppsatt och snygga pumps varje gång i olika färger.
Olika berörande ämnen, som fick både mig och de berättande att tåras.
Slutet på varje episod, skulle jag säga ett visdomsord och sen hälsa till min min dotter.

Jag myser då jag tänker på det, för då hade alla i hela Sverige vetat vem denna damen var...
Hihihihi ja, just det. Det är ju många här inne som vet vem jag är genom att jag skriver. Härlig känsla:)...




Fri vers av Filosofen2
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-07 23:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det är förnedrande att man röstar ut människor i tv och hemifrån.
Det är det som har förvandlat vårat samhälle vi lever i. Alla har lärt sig hur man ska göra. Prata illa bakom ryggen. ta bort de som inte passar in eller håller måttet, enligt deras tycke.
Ja, det har jag tänkt på sedan jag för första gången såg ett sådant program. Dessa program gör människor grymma.
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Just det!
2011-03-08

  Nikolai Jungsin VIP
har alltid hatat förnedrings och mobbing tv ....
2011-03-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bojkotta mobbingTV!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2