Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såret du gav mig.

Så som dropparna fyller havet,
fyller du mig med kärlek.
Genom stigen ska vi gå tills döden skiljer oss åt.
Så som blomman växer, ska vi bli starkare.

Vinden blåser i mitt hår, jag känner hur jag ryser när jag ser dig gå.
Du som fyller mig med kärlek så som dropparna fyller havet
Vi som skulle vandra längst stigen tills döden tar oss ifrån varandra.
Så som vintern förstör blommans rot.
Jag ser dig gå innan vi har stigen vandrat.
Jag ser dig gå när vinden blåser i mitt hår.




Fri vers av Noomi Sjöberg.
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-08 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt emotionell.
2011-03-13

  aol
så smärtfyllt lysande vackert, så berörande,
2011-03-09

  peter markurth
snyggt
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Sjöberg.
Noomi Sjöberg.