Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en plötslig tanke

 

Styrka tänk inte åt oss för det gör helheten...




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist