Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst blir vår

Jag är här nu när hösten andas utanför. Du årstid är reflektion och sammanfattning för det som var.

Tidens ljus försvinner inte med dig; nej, du finns hos mig lik ett löv på marken. Nu ska nya rum inredas i en värld där vi saknar näring.

Törsten är endast en längtan att bli levande. Blomman står i fönstret och hon ger mig en blick av välbehag. Det finns ett mörker - men det var bara en höstlik skugga av insikt.

Släpp taget, släpp rädslan för att våren finns där bakom. En fördom var bara en ursäkt för okunskap. Hallen ska inte byggas av rädsla för ett möte i ett land jag älskar. 
 




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-09 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist