Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ragnarök-stilla bris med dunkla minnen

Smärtan i huvudet, illamåendet
svullna fingrar.
Vill bara skrika!

Vänder ut och in på mig, tvättar
mig ren, sätter in allt igen och
skulpterar om vissa delar.

Undrar om lymfkörteln vuxit på
halsen?
Nå väl då hade nog de sagt något.
Vill bara skära bort den, men
de vill inte, för det är inget
dödligt!

Oron växer och ibland kan jag bara
gråta...
Har svurit på att aldrig söka sjukvård
igen.
Inget görs!

Ingen hjälp finns att få.
Kan du betala, vinner du,
är du fattig lider du.
Betalar inte för att acceptera
smärtan jag accepterar.
Betalar inte för att inte få bot
utan bara acceptans.


Leva i nuet
träna hos sjukgymnast
prata med läkare
och psykolog.
Men jag har en kurator.

Psyk vill tjäna på mina
problem som paralyserar
hela mig.
Stänger av och ger smärta
av dess like.
Undrar bara vad de kan göra?
Undrar också hur fattig det skulle
göra mig....
Finns det bot?

Ingen som är intresserad av
att svara!
Om ingen svarar tackar jag nej.
Vågar inte spela rysk rolett
för att se om jag skjuter av mig huvudet.

Duger inte mina metoder nu mer?
Gå i skogen?
Ta foto?
Skriva av sig?
Ha en aktivitet?
Umgås med vänner?
Ta hand om mig själv?
Uppfostra min dotter?

De som hjälps av terapi,
mängder av medicin för att stilla
det vi har som mest naturliga.
Våra känslor, så är det toppen.

Alla hjälps inte av det...
Den egna läkningen måste få
finnas och den ger ro..




Fri vers av Filosofen2
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 07:23



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Våren kommer i Sverige.
Fram för mer vår i själen.
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2