Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atomer och asteroider

"Kollisioner av atomer,
Och asteroider,
Skapade mitt hjärta,
Något kantstött,
Jag tog mig framåt,
Trots allt."

"Kollisioner av drömmar,
Och verklighet,
Skapade ditt hjärta,
Något kantstött,
Du tog dig framåt,
Trots allt."




Ingen av Robert Halvarsson
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-08 11:23



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
Jag gillar de avslutande raderna. Det finns lite optimism trots allt...
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson