Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den stunden som är



Med lätta kyssar

på mina

morgontrötta ögonlock

väcker du mig

i gryningen


det dröjer ännu

någon timma

innan väckarklockan

talar om

att plikten kallar


men du säger

att fram tills dess

vill du fånga stunden

i det fantastiska som sker


det underbara, sanna

att just vi två


älskar varandra













Fri vers av Junitvillingen
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-08 13:11



Bookmark and Share


  Janne
Kärleksfullt
fint skrivit av dig
min vän...
2011-03-13

  Delilah Juno VIP
Ömsint fint !
2011-03-09

  Line W
Ljuvligt!
2011-03-08

  Veronic@
Vackert skrivit av dig!
2011-03-08

  Järnkatten
Katten spinner förnöjt av så ljuvlig läsning :)
2011-03-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert. =)
2011-03-08

  F.
Befogade applåder!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen