Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en dag som alla andra

Idag är det den internationella kvinnodagen,
då ska man som man hylla könet med behagen.
Att bunta ihop alla kvinnor till en och samma hyllning,
är dock som att baka en pizza med latrinen som fyllning.
Vissa kvinnor förtjänar en ständig plats i strålande solsken,
medans andra har begåvats med falskhet som främsta gren.
Olikheterna gäller i hög grad även för den manliga varianten,
ofta benämnd som den öldrickande och ohygieniska klanten.
Så till alla kvinnor därute som håller jordklotet snurrande,
kommer från undertecknad ett varmt o hjärtfyllt hurrande.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-08 13:56



Bookmark and Share


  kickilina
Den var bra och rolig att läsa, med mycket sanning i också
mvh kristina
2011-03-10

  Mr Lindemann VIP
*Tokmärkret*


Alla kvinnor är i en situation där de bör krama in sin egen manliga sida och utveckla sin testosteron. Även viktigt att bejaka sin machoandning
2011-03-08

  lodjuret/seglare VIP
tokmärker ävenså
2011-03-08

  lodjuret/seglare VIP
jag surrar med dill fyllo i denna markant intrigata pelargon
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver