Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig

att låtsas att inte älska dig är jobbigt ,
jag vill inte säga nåt för jag är rädd ,
rädd att du ska reta mig ,
det gör ont att se dom orden mitt huvud ,
jag älskar dig ska det var så svårt att säga ?
när jag väl bestämmer att jag ska säga det så sviker knäna mig och jag faller ihop ,
jag vill skrika ut det på vägen hem ,
men får inte fram ett ord förens jag sitter med kniven moten armen
och ristar in ditt namn med stora bokstäver .




Fri vers av puumba
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-08 14:59



Bookmark and Share


  cilax VIP
Fin skildring av smärta och rädsla när kärleken slår till
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba