Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet du ,om jag inte får förklara..

och ibland kan man få göra om..







TVIVEL

 

Tvivel!


I dimma såg jag ditt namn

kände din doft av ditt röda hår
och med  din andedräkt mot min hals
  viskade du     allt jag ville höra
medan din hud blev varm mot min

-Du kan inte älska mig....

kommer  de från dina nyss kyssta läppar
och med dina knäna mot din haka
  kryper du ihop i fosterställning

 Sårbar ser du mig i ögonen
och tvivlar på allt de du ser

-Du kan inte du kan inte du kan inte ...upprepar du

Blå spets mot ditt gyllenbruna
fräknar under dina tårar
   du ser på mig , och allt,

allt som vill ha dig och

-Jag vill jag vill jag vill








Fri vers av Gryft
Läst 632 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-08 18:31



Bookmark and Share


  aol
så stakk berörande skrift
2011-06-29

  LenaJohansson VIP
väldigt fin
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft