Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill finnna dig

Jag är på den djupaste botten,
bara för att hitta dig.

Jag går ensam och söker,
för att hitta dig.

En känsla av att du finns gör mig säker,
säker på att jag kommer finna dig.

Dag för dag går jag och letar efter dig,
frågan är bara vem du är för mig.

Du är min själsfrende, min framtid
och min lycka

Du är den okända framtiden jag vill dela.




Fri vers av angel on earth
Läst 284 gånger
Publicerad 2011-03-08 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth