Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man * 1952 + 2009


Den starkast lysande stjärnan




Vinter övergår i vår
och jag tror att mina sår kan läka
trots den sorg som jag bär med mig
för att döden kom och tog dig
kan nog livet byta spår

det kan kännas som om allt
tvärt tar slut när molnen skymmer sikten
gråt som dämpar blott för stunden
kastar ner mig i avgrunden
där det är så mörkt och kallt

men det finns alltid en stjärna
en som glimmar och som visar vägen
som vill ge mig lust att leva
hjälpa mig att ut ur mörkret treva
och om små, små stunder värna

stjärnan följer mina steg
ger mig kraft att möta nya dagar
plötsligt kan jag le igen
känna ro i skymningen
möta glädjen på min väg

du finns med mig alla dar
och jag vet du vill mitt allra bästa
tack min älskade för att
du går vid mig dag som natt
som den stjärna som lyser så klar






Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-08 19:33



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande.
2011-03-10

  Anna*
Berörande vackert och stjärnetröst som består för alltid!
2011-03-09

  Lisa Höglund
Så himla vackert, så fina rim, alldeles magisk stämning och trollbindande ord... jag kan nog aldrig få nog av din talang. Verkligen berörande text med snygg uppbyggnad och vackra ordval! Du kan verkligen, kvinna! :)
2011-03-09

  Delilah Juno VIP
Sådan är en förbindelse på djupet ...
2011-03-09

  Järnkatten
Ja, så skriver en ängel om sin sorg...
2011-03-08

  Line W
Så vackert! Och sant! Fragment av lycka i oändlig sorg.. Kram!
2011-03-08

    ej medlem längre
And the star shines on...forever
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Berör så!
Vackraste stjärnan lyser för dig!
Kram
2011-03-08

  Veronic@
Underbart rörande vid mitt hjärta av sorg & saknad efter den man håller kär!

Styrke kramar
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen