Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år dit ett år sönder vris

År 1945

Känn vindraget
Känn fukten
Känn blods doften från krigsslaget
Känn det förfärande lukten

År 1975

Känn musiken
Känn marken under din kropp
Känn utvecklingen inom fysiken
Känn hur drogat adrenalin ligger på topp

År 2011

Känn slagen de skapar med ord och nävar
Känn spotten de skjuter mot ditt kroppsliga parti med haka
Känn verkligheten du efter strävar
Känn hur du dig år 1945 vill vandra tillbaka

År 2020

Känn frihet
Känn lycka
Känn kärlek
Känn allt det där och tänk aldrig tillbaka..




Fri vers av Della
Läst 528 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-08 20:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
De som undertrycker sina känslor då?
2011-03-10

  Linda CH VIP
Härlig framtidstro! Jättebra.
2011-03-10

  Ninananonia VIP
Tycker mycket om !!!!!!

Fokus!

År 2020

Känn frihet
Känn lycka
Känn kärlek
Känn allt det där och tänk aldrig tillbaka..

Andas bara kärlek!
2011-03-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Fantastiskt fin.
Tack!
2011-03-09

  Ari Viklund
underbart della!!
jag blir så lycklig av att läsa din dikt
så glad, så uppmuntrad, så tacksam
jag känner av den kraft som bor i dig

vi kommer! att förändra världen, till
som "2020", jag tror inte jag kommer
orka hela vägen, att brinna starkt, i
varje stund, men jag vet ju att du är
15år! och att många fler kommer att
kämpa med oss för vår framtid. jipii,
jihoo, tjolahopp vilken tjej du är,
della!
2011-03-08

    //Nikita
Underbart!
En bra framtidsvision! :))))
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della