Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

du är så läskande där du ligger
du smakar så underbart
du ger mig allt jag behöver
du är det sötaste jag vet
din fina form
ibland är du hård, ibland mjuk
beror på vilken sort....
men jag kan inte ljuga jag älskar allt med dig att göra

underbara godis




Fri vers av Katten93
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93