Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre ensam

Än i dåligt sällskap

Sade du


Du skulle bara veta

Att om det verkligen stämde

Så skulle inte en jävel hänga med dig




Fri vers av Line W
Läst 532 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-09 00:20



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
där satt den, snyggt
2011-03-09

    vilgot hellros
haha:d
2011-03-09

  röd_asfalt
en säkert välförtjänt,
välriktat smäll...
2011-03-09

    Efter10
Vilken "Killer"
2011-03-09

  Niclas Petersson VIP
Hahaha...smack!
Gillar.
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W