Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undran...

nu försvinner allt

allt är förgängligt

se oss omkring

jag är bra

jag är dålig

ja, vad är jag

som andra

en människa




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist