Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inre skatt

vad döljer mitt inre

universums hemlighet

alltets närhet

jag är en del av allt

allt är starkt

allt är möjligt

långt från rädsla

 inga fördomar

kärlek till allt

 världen öppnar sig

murar rasar

 jaget är inte ensamt

tanken är klar

 en spegelblank sjö

naturen är skön att beskåda




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-09 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist