Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan stormen har bedarrat

en tår faller på min kind

livet kommer åter i ett regn

 ser land

 ser livet annorlunda

 båten är i gungning

 över vågornas vandring mot land

 jag är sjösjuk

 var är jag

 ensam

 jag ror försiktigt in mot land

 jag är någon annanstans

 inte riktigt hemma

 inte borta heller

 kanske en plats att vila sig

 jag vill hem

 jag mår illa

 det  är en ö

 en plats att stanna

 medan stormen har bedarrat




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist