Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack vare dig Peter Olausson fick jag uppslag till denna lilla vardagstext;-)


Glädjeskutt!



Liten parvel

på så där ett par år

klappar händerna

skuttar lyckligt omkring -

det faller stora, vita flingor

på mössa och overall


våren knackade

på dörren

till allas vår förtjusning -

takdropp, fågelkvitter

solskensdagar som

avlöste varann


men så!


om det vita från ovan

gör en två-åring så lycklig

ja, då tar även

mitt hjärta

många glädjeskutt!
















Fri vers av Junitvillingen
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-09 11:42



Bookmark and Share


  Janne
Med glädje
så träffar denna
underbara text
min vän...
2011-03-15

  Anna*
En tvåårings glädje över snö - det är helt underbart! <3
2011-03-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag kommer att tänka på hunden "Bosse" som vi fick som valp i Moskva 1989.

Oj. Som han älskade att rusa omkring i snö och busa!
Det var en fröjd att se!

Tack för denna verbala bild och "länken" till mina egna minnesbilder!
2011-03-09

  Järnkatten
Även min tik på två år tog glädjeskutt idag :)...
2011-03-09

  Delilah Juno VIP
Livsglädje så fint !
2011-03-09

    ej medlem längre
här sprids det generöst av värmen
2011-03-09

  Ninananonia VIP
Underbar!
Lycka och glädje!
Glädje i hjärtat!
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen