Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fokus får livet en mening, fokus ger perspektiv som man aldrig sett.


Fokus bidrar till ett lugn och harmoni vi behöver

Dagens alla intryck
ger obalans
dgaens alla intryck
ger stress
dagens alla intryck
ger svåra frågor

Men om man vågar
fokusera, hamnar
alla intryck i
ett annat rum.

Våga att bara ta in
vissa saker
våga att bara lyssna
på vissa saker

Våga fokusera
våga vårda
våga öppna upp
våga stänga av

Reklam stressar
reklam ger köpbehov
reklam skriker
reklam får oss att
behöva uppoffra

Våga tänka
våga vägra
våga sluta
våga frågasätta
våga tro på egenvärdet
våga tro

Alla måsten tömmer
alla måsten stör
alla måsten tar bort
alla måsten ger tvång
alla måsten dödar inspirationen

Välj att säga jag vill
välj att säja jag önskar
välj att säga jag behöver
välj att använda tron på dig själv




Fri vers av Filosofen2
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 16:00



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo!
Lycka till med dessa underbara föresatser!
2011-03-09

  Ninananonia VIP
Ja så sant och bra!

Alla måsten måste bort.
Kort och gott.
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2