Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 ord


fem ord
kvar
till hennes
självmord

det första är
'kärlek'

att inte kunna
älska
att aldrig få
känna närhet

'oro'

en mörk framtid
för vårat
jordklot

och 'skam'

för den hon är
för den
hon har varit

mot dom hon
har sårat

för allt
som är trasigt

en 'sorg'
över att aldrig
kunna le

aldrig bli kvitt
ärren på sin
handled

'hopp'

som skulle vara
det sista
kvar

hon tar sitt sista hopp

och landar i sin
egen grav














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 17:32



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
oj. detta kändes ska du veta
2011-03-09

  walborg
Det var skakande drastiskt! Insiktsfullt.
2011-03-09

  Malin Olsson
Denna berörde mig djupt. Tyvärr är det alldeles för många som känner så.
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP