Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

110309




Jag ville en
gång höra

du reser nu
du reser och
i mitt hjärta

är du och allt
du inte förstår
är jag här för

du reser nu
du reser och
i det ögonblicket

sa du

i det ögonblicket
vill jag du är frid
och kärlek

jag ville höra
en enda gång

nu reser du
och jag vill du har
mitt hjärta med dig

och se dig
trött så göra
trött

jag ville






Fri vers av Jaqualx
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-09 19:39



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
kärlek kära du
kärlek
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx