Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hinner komma före våren

 

En droppe

och en till...

från taket

när solen

står högre

än igår

med svag

flämtande

vinter

i nacken

känner jag

värmen från solen

hetta till i min panna

och

det känns närmare nu

det jag längtade

och drömde om

det jag hoppades

och trodde på

men jag

vill fortfarande

att du hinner

komma

före

våren




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-10 00:03



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vackert. Kärleksfullt.
2011-03-10

  Mr Lindemann VIP
bra vännen
2011-03-10

  stenhur VIP
Solen som varje dag stiger högre inger hopp. En resurs att ta vara på!
2011-03-10

  Anna*
Vacker helhet och påtaglig längtan. Applåder
2011-03-10

  dubbelve
Åh vad vackert!
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström