Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

platsen är ingenting

en ledsam himmel över mitt hjärta
kan du förstå en man i tvivel
jag har rest bort utan farväl
platsen är ingenting

vill vara ensam ett tag
älskar dig i min värld
ett avstånd idag
behöver lite tid för att hitta vägen fram
imorgon i din famn

du är min
även fast jag inte når din hand
så kan jag ana den
jag är rädd och det är kallt kära

väntar på våren även fast det gör ont
då det växer och doften av dig finns
ingenting blev någonting i vår värld




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-10 08:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
förälskelsen till livet
som en chimär i ögonvrån?
Jag finner skrivsättet ovant att läsa och det är precis som det skall, det är just det oväntade som skall slå an den där klangen läsaren så länge sökt utan att annorstädes finna
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist