Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bror somnade stilla in in i dag vid 0930-tiden. Han blev 65 år.


Min bror dog i dag

Min bror Lennart dog i dag
nu vet han mer än du och jag
om livet hos Gud, vår Far.
Han är trygg i Jesu förvar.
Ty detta liv, som så snabbt förgår
är ett intet, mot det som evigt består.

Frid över hans minne!

Tack, kära poetvänner för de här åren!




Bunden vers av baruk
Läst 600 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-10 10:59



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Varma tankar till dig.
Calle
2011-03-11

  Malin Ringdahl
Kramar om dig!
2011-03-11

  Nina Nightwish
Beklagar sorgen.. Ja, nu vet han allt om det som väntar oss, det stora okända
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

baruk