Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första texten på ett tag nu... det blir bara svårare och svårare att hitta på någonting att skriva om ju längre man inte skriver så... ja ja...


Mellanrum

Mellanrum

mitt mellan två tystnader

en inandning

sedan tystnad

ut

och sedan tystnad

... igen

mitt i varje tystnad finns ett annat

ett mellanrum

mitt i avsaknaden av ljud

en kaskad av tystnad

pulserande

som hjärtslag

... av tystnad

mitt mellan ett kaotiskt avsaknade av ljud

och en dov, släpig ljudlöshet

i mellanrummet mellan mellanrummen

mellan de båda tystnaderna och de andra

mitt mellan ingenting och ingenting

där...

där har jag alltid fantiserat

att där finns en liten bolliknande varelse

i keps

och olivgröna manchesterbyxor

som sitter och spelar piano

som en gud

fullt medveten om att

... ingen kan höra

och att ingen kommer lyssna

men det spelar ingen roll

inte för en pianospelande boll

... som kanske heter Bosse

men kallar sig själv Bo

även om han heter Erik

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen