Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka till nånstans där jag började, back in 2006.
förmodligen en liten känga till messersmederna, och nån slags underdogmentalitet som ville sticka upp och säga 'plats!' :p

 




juxtaposition, cirkumposition, markposition (tuff och arg)

 

 

 

 

 

juxta...

(språkv; sammanställning av två satser eller ord som hör nära samman, tex 'till handa', 'framför allt'.. kodningen av språket kan också vara poetisk, don´t you think..)

 

 

prolog - framför allt - förmans telefonkatalogstitulering

__________________________

 

cirkum...

(språkv; kluvna prepositioner omringar sin nominalfras.)

 

 

vem du än är bättre än -  raljera - för den skull inte

___________________________

 

mark...

(ingen som helst språkvetenskap, bara ord.)

 

 

torparstuga på grund av stenfot





Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 19:49



Bookmark and Share


  Tobias Hedlund
I'm a huge fan! :)

At least that is my position...

no opposition here
I gather

what else

hm...


ärliga naturligheten
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga