Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaren?

Uppe på himmelen lyser stjärnorna och månen klar
Det finns så många frågor på denna jord!
Men där uppe finns alla svar.




Fri vers av modda
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-10 21:48



Bookmark and Share


  F.
Är det de som lämnat oss som sitter på alla svaren, eller är det stjärnorna i sig? Fin text.
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

modda
modda