Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nalles ord till dig som behöver tröst.

Nallar söker ägare.
Nallar ger skydd.
Nallar tröstar.

Gråt min vän i min famn.
Ta min bulliga kropp intill
ditt ansikte.

Ligg på min arm.
Prata med mig.
Jag ska trösta ditt inre.

Jag kan trösta alla.
Jag kan se, även om mina
ögon är i garn eller knappar.

Sy ihop mig då tyget går
sönder, låt min lilla
kropp ge dig glädje.

Låt mig aldrig ligga i en
låda, glöm mig inte.
Tappar du bort mig, finner
du mig igen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 518 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-10 23:02



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Nallar bygger broar av tillit mellan generationer.

Hm. En kollega berättade en historia om en nalle för ett tag sedan. Jag har funderat på att stöpa om det till en saga. Vi får se.
2011-03-11

  SandraEriksson
Nallar är bra. Kom ihåg att jag hade en rosa nalle. Som jag alltid gick runt med. Men en dag hade jag tappat den jag visste inte vart. Då sa min ena moster att mormor och morfars hund hade bitit sönder den. Då blev jag arg fast innerst inne ledsen. Nallar är bra :)
2011-03-10

  Malin Olsson
en nalle växer man aldrig ifrån, hur gammal man än blir. En mycket värdefull liten varelse. :)
2011-03-10

  Ninananonia VIP
Vilken fin dikt! :) :) :)
2011-03-10

  cilax VIP
Det är mycket bra.
Tack för dessa ord
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2