Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp

 

 

Jag är dyningen

rullar in.

Lyfter till höjder

sjunker i dalar.

Böljande mina sinnen.

 

Jag är bränningen

över vassa rev.

Slits i stycken.

Börjar i versal

följt av gemen.

 

Jag bryts mot strand.

Rullar gruset runt.

Runt, rundare

I alla evigheter

för tiden är min.

 

Jag är dimman

omsluter allt.

Fuktar läppar.

Amorbågar

att kyssa regn

 

Jag är kretslopp

stigen ur hav

livgivare.

Åter vardande

det stora blå

 

åter och åter

 

evigt.




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso