Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dagarna då jag kommit hem till Sverige känner jag mig som en främling. Jag kan gå in i en affär och när jag går ut vet jag inte om jag sa tack eller thank you. Skrämmande.


Sverige

 

att återvända

till landet som var mitt jag

är nu främmande




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 612 gånger
Publicerad 2005-12-16 19:47



Bookmark and Share


    Boris.G.
Det var bra. Synd bara att det rimmer inte.
2006-06-02

    Richard
Välkommen hem. Alla pratar engelska här-varierande bra- så det är inget problem.Förstår att det känns litet ovant och annorlunda.Ha det bra.
2005-12-16

  Anna H
Jag tycker om den här dikten. Jag tror att jag förstår dig även om jag inte varit borta så länge att jag känt mig främmande. Kanske att det känns en aning främmande när jag numera kommer tillbaka till Norrbotten även om det inte handlar om språket, kanske mer om kulturen :)

Du har fångat främlingsskapet på ett bra sätt tycker jag i alla fall, även om jag flummar på... :)
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson