Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste tro

Jag måste tro,
att vi en dag ska mötas.

Jag måste tro,
att vi en dag ska ses igen ...

där bortom hav,
där bortom berg,
där bortom himmel.

Jag måste tro.

Ty hur ska jag annars
kunna ta farväl? 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 1282 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-03-11 08:10



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Riktigt öm och vacker
2015-03-01

  Lehva VIP
Vilken vacker, vemodig dikt. Tack.
2014-05-09

  Lärling
Fint! Tron bär...
2013-04-28

  Nina.H
Jag tror och hoppas som du..
2013-01-29

  Jan Widströmer VIP
Förhoppningen så väl uttryckt och förtjänstfullt enkelt
2011-03-11

    ej medlem längre
Underbar, vacker dikt, den har ett tydligt budskap. Mycket fin!

Bokmärker!


@nn
2011-03-11

  ULJO
Det var bland det finate jag läst från din och många andras pennor här på Poeter.se. Bokmärker!
2011-03-11

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt!
Mina ögon tåras.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP