Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har små skott i rabatten!




Rådslag & rädisa - limerick

 

En grön diplomatson från Rissne
i trädgårdslandet till ”den Vissne”:
Om du blommar för mig
rycker jag ej upp dig
Känns det som en bra kompromiss? nä…




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-11 10:50



Bookmark and Share


    Tea Alex
Limerickar är roliga...du är underfundig!
2011-03-12

  Ingela Svenson VIP
tja, det kan ju bli bottennapp av det! Kul igen!
2011-03-11

  lodjuret/seglare VIP
nä den här ger jag blott två omogna lingon
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP