Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oron vibbrerar inom mig.


Vriden känsla, jag aldrig trodde skulle uppkomma

Kan inte ringa, skrev via facebook...
Såg på hans sida.
Två st... Frågetecken.
Skrev på båda.

Storebror:
Hör av dig, har hört det är
en flodvåg påväg...
Svara så fort du ser detta.
Skrev nummret också
så han kan ringa.

Varför behöver man två
prfiler med samma namn
och foto?
Den ena såg jag när han och
jag blev vänner, den andra
såg orörd ut.
Men det var flera månader sen.

Tiden segar sig fram, jag
kan inte släppa tanken....
Oro, ont i magen.... Tankar....

Tänk om jag inte får något svar?
Frågade min brosdotters mamma
om hon hört av honom.
"Han sitter väl inne igen."




Får vänta och se....
Skrev jag älskar honom!
Ville skriva det ifall jag aldrig
får höra av honom mer....

Önskar så att han är vid liv....

Sitter han inne
vet jag varför.... Ska fråga runt!




Fri vers av Filosofen2
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-11 12:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Du skriver bra! :)
Mycket bra :)
2011-03-11

  Ninananonia VIP
Har de hittat honom än?
Oro som maler ständigt...
2011-03-11

  filosofian
Vacker och sorglig. Hoppas han mår bra.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2