Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredag

känn friheten i dagens betydelse

fredag är här utan krav

allt andas förväntningar i ett öppet hav

massornas dag

en dag att anpassas i glädje

inte dumt i välbehag

se mig djupt i ögonen

dagar rinner nedför min kind i tårar

fredag är för de andra

ensam står jag kvar

ingen förstår




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-12 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist