Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill känna jul

Vi kan lika väl fixa en tomte med blommiga käder
och beställa...inget juligt väder
Granen pyntar vi med med fjärilar och små blåklockor i år
Vi byter ut advenststjärnan
och hänger en strålande sol i vårt fönster
Och på julafton kan vi äta glass med jordgubbar




Övriga genrer av Therés
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-12-16 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!