Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tindra du lykta av hopp

Du krossar ett hjärta som om det vore gjort av glas
och håller en skärva av min själ mellan dina knutna fingrar

Bind mig,
bind fast mig med trådar och dra mig intill dig
När allt står skrivet i mina ögon,
tindra du lykta av hopp




Fri vers av Hannah Norman
Läst 500 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-11 21:54



Bookmark and Share


  filosofian
Så fint:)
2011-03-14

  Julia Vivvi
Mycket vacker och riktig:D
Grattis!
2011-03-13

  F.
Fastnade vid första meningen. Läste den om och om igen.
Du krossar ett hjärta som om det vore gjort av glas
och håller en skärva av min själ mellan dina knutna fingrar

Helt genialt. Vilken talang du är. Tack för läsningen!
2011-03-11

  mickech
Mörk, sorglig och vacker!
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman