Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lägger inte just nu upp några texter. håller på att utveckla mitt skrivande genom att skriva saker som jag aldrig skrivit dem förut. gör hela vardagen till ett tvärtomliv och mina texter likadana. smörja eller dölja?


ensamhet


låser in den i en skokartong, murar in den i betong
stänger in den i en medaljong, kastar ut den från en balkong
kokar ner den i en grönskasbuljong, o släpper iväg den i en luftballong

vill inte försvinna
fast vi alla


skyltar med den i en konstsalong, har den som vardgasgång
gömmer den i en sång, och lämnar den på en tågperrong
har vi den i livsjargong och sedan lever med den i dödsäsong

med livet som klädsamhet

lever vi alla i ensamhet




Fri vers av tuss
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-16 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss