Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag utan sorg

jag vill inte falla en dag som denna
en dag utan sorg
det var inte igår

luften är lätt att andas
du själ var mig nära
mina lakan är rena

ingen skuld att stå till svars för
ingen har mig trampat på
vi kan ha en fin dag

solen visar sitt ansikte
det finns en mening i allt som sker
i alla fall idag

jag skiter i allt utanför
även fast blicken är världslig
ingen ska ta dan ifrån mig

en dag utan sorg
våren gläntar på dörren
ett lugn som gör tanken klar

själen vill inte störa
nej, bara finnas till i sin storhet




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-12 07:46



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
jag antar att jag tycker den är vackert skriven, för att jag kan känna igen mig.
idag skiner solen igen. den kan hjälpa till att ge perspektiv på allt.
må bra idag också!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist