Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan höll mig kvar

en känsla av närvaro
jag såg att du fanns
nu kommer jag

när frosten lagt sig
kära du
längtan höll mig kvar

kärlek är inte lätt att förstå
tanken efter trygghet stal tid
älskling, jag behövde tid för att förstå

det har inte varit lätt i ingemansland
jag är beredd att möta din kärlek
nu har jag verktyg att öppna din inre dörr

en dåre var jag när rädslan fick mig på fall
jag är din man




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist