Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringen!

Lust, lust, lust!
till livet.
Ler som en sol
idag är det jag.

Livets skeenden
får mig att våga
öppna ögonen,
släppa in allt ljus
och bara njuta.

Meditera, låta känslan
av lugn och harmoni
sjunka in djupt,
så hela kroppen
slappnar av.
Tankarn försvinner,
Jag möter mig själv.

Det är dags!
Det är nu jag är mogen!
Tar två kliv upp och
fångar mina ljusa tankar,
som får hela mig att skina.

Dagen D har kommit,
då allt satts på sin
kant. Inget får
glömmas...

Sakta jag klättrar,
sakta jag provar nya saker.
Ler och skrattar av hjäratns
lust.

UNDERBART!!!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-12 18:24



Bookmark and Share


    AA VIP
Livsbejakande text. Bra skrivet. // AA
2011-03-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag gillar glada dikter.
Den är gillar jag skarpt!
2011-03-12

  aol
underbart sant
2011-03-12

  SandraEriksson
Det låter underbart :)
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2