Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla dotter ällllllskar Eric Saade!


Eric Saade

Hennes ögon bara trånar
hennes öron bara hör


Hennes ord Eeeeeeric
ja min dotter har sin
första idol...

Så sött och så
oskyldigt.
Som mamma till
min sjuåring kan jag
bara sitta och
le, tittar på henne.

Sen får hon ett ryck
och ställer sig och
dansar.


Heja, heja heja!


Min lilla dotter älskar
Eric Saade!




Fri vers av Filosofen2
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-12 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
The Moniker, The Moniker, The Moniker

Men visst är Eric sympatisk
2011-03-12

  Nikolai Jungsin VIP
Synd att en låt som är en ren plagiering från BWO och Bonny M ska tillåtas...
2011-03-12

  Ninananonia VIP
Hi! Hi! :)
Härligt! :)
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2