Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtans röst talar

Denna dagen
är över
igår är historia
i morgon ärger du ej
än.

Ta vara på livets alla
små stunder, le och
inse vissa saker måste
lämnas.

Tidens luftrum snurrar
runt och vidgas då
utveckling sker.


Natten fylls av tystnad
drömmar fladdrar
förbi, dina drömmar
utveckar dagens
upplevelser.

Sjung ut, vad hjärtat
bär, öppna upp
lyssna inåt,
forma ro i själen
och bara väx.

Blommor växer ur
håret, doften sprider
sig, fångar sinnen
och lockar till
lek.

Busa, skratta, lev
ja lev livet här och nu.


Morgondagen
existerar inte förän
den infaller.

Livet är inte åren som gått,
utan de dagar du minns.

Ta vara på stunden, en dag
kan det vara försent.
Ta vara på livet, njut och
bara öppna sinnena
så ler livet och allt
kommer till dig....


Älska dig själv, sätt dig själv
högst upp, se till att alltid
ta vara på dig och
glöm aldrig att om du inte
tar hand om dig
ditt innersta väsen, så gör
ingen annan det.


Love, love, love





Fri vers av Filosofen2
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-12 21:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om din fina dikt! :)
Viktiga sanningar!
2011-03-13

    AA VIP
Fin text. Fånga dagen. // AA
2011-03-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
"Blommor växer ur håret" - Tycker om!
2011-03-12

  thyra
Vackert talat och skrivit!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2