Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fnittrar, svävar skiner som en sol. Gud jag älskar mitt inre, mig själv och allt jag står för


Älskar mitt inre så jag bubblar

Djupt inne i hjärtat
fångas en känsla.
Fjärilar leker vilt,
och får hjärtat att
bullta.

Denna känsla växer
ju mer man vågar,
den vidgar alla små
kärl och blodet flödar
medan adrenalinet
forsar.

Då ögonen glittrar
hyn rodnar
öppnas hela det
inre universum.

Känslan bubblar, hoppar
viskar, äter och
bara växer då
livets skeende
visas i ljuset.

Lycka växer, orden
viskas om och om igen
i sitt hjärta, modet
växer orden kommer






Fri vers av Filosofen2
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-13 00:28



Bookmark and Share


  mickech
Visst är ´livet härligt
ibland
och inte det minsta besvärligt
2011-03-15

  mickech
Visst är livet härligt
ibland
och inte det minsta besvärligt.
2011-03-15

  La Magnólia VIP
En härlig lyckokänsla ...
2011-03-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det är bra! Full fart!
2011-03-13

  Ninananonia VIP
:) Härlig!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2