Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka band

Min dotter jag spelade
upp i mobilen.
Hon sjunger och
pratar liksom jag.

Då jag saknar min
lilla skatt, öppnas
kistan, där allt existerar.

Vi pratar, skojar
och sjunger
våra sånger.
Ler, asg och minns
de stunderna.

Energi fyller mitt
inre, tron på
styrka växer, tron på
mig, tron på henne
och vår känsla
för musik och sång.

Minns en gång då
jag lämnat henne, satt
i min soffa var ledsen
kollade minnen och
inspelningar.
Fann sången

Kärlekssång till mamma!

Hej, vad glad jag
är att du är här, är
du också glad att jag är här?
Jag är så glad att du är här.
Jag vill att du ska vara med mig.

Mamma du är så beutyful."

Denna sång jag tog
till mitt hjärta, fyller hela
mig och säger allt...







Fri vers av Filosofen2
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-13 10:02



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Om ändå allt band mellan föräldrar och barn vore så. Tur att du finns för din dotter och hon finns för dig :)
2011-03-13

  Janne
Så fint skrivit,
starka kärleksfulla
band mellan dig
och din dotter
2011-03-13

    ej medlem längre
Yeeeeeeeeeeeees
2011-03-13

  mickech
Längtansfullt och vackert!
2011-03-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Underbart!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2