Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är en värld utan glas

botten i mig är botten i dig
skuggorna förde oss samman
resan var vårt öde

nu finns det inga murar ut
allt är en värld utan glas
doften av en vårblomma

berör mig till tårar
i en frihet av kärlek
jag älskar en kvinna där vi

står tillsammans i berg och dal
livet kom till oss som en bäck
som porlade nedför sluttningens brant

allt är bara enkelt och bra
känsla försvinn inte bort, för jag
kan nog leva i öppenhet i stort och smått




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-13 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist