Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsbild

Nu har Tajsa sett världen utanför hemmet. Innergården blev helt plötsligt så stor...

Liten stund hon sprang lite försiktigt, sen satte sig och pep lite då hennes blick nådde mig...

Tog henne upp, omfamnade och viskade att hon var så duktig.

Bar in henne, höll om en stund, trygghetens bonad omslöt henne den stund hon visste jag inte gick utom hennes räckhåll.

Nyfikens stund då hon sprang ut i trappan.
Tanken föddes, att vilja visa henne världen.

Lycklig nu, racar och busar runder.


Lycklig katt som sett världen utanför hemmets lugna vrå.




Fri vers av Filosofen2
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-13 12:59



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Åh. Kattungar som upptäcker världen är ju så söta.
2011-03-13

  SandraEriksson
Underbart :)
2011-03-13

    ej medlem längre
Vilken ljuvlig liten text...att se världen ur ett kattperspektiv är nåt jag själv ägnar mig åt i en av mina romantexter (under slutredigering)
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2