Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger alltid samma sak

Samma sak

Jag säger alltid samma sak

Olika ord

Men samma sak

Min längtan spränger

Mitt behov spränger

Min lust spränger

Med olika ord

som säger

samma sak

Det är min röst

min väg

som jag

vägrar lämna

tills jag har

sagt det igen

samma sak

och

med olika ord




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så!
Ibland rör vi oss i cirklar - men det händer också att vi får förnimma att vägen gör en uppåtgående spiralrörelse . . .
Jag tycker om din dikt!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström