Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så jävla vacker

Det är så mycket jag vill säga dig
Men jag är rädd att det blir verklighet då

Som att du är så förbannat jävla vacker att det nästan gör ont

Att din beröring känns som ljummet sommarregn

Att din kropp är som ett äventyr jag alltid längtar efter

Att dina ögon är som en resa jag aldrig vill komma hem ifrån

Att ditt skratt är vackrare än musik

Att jag vill krypa naken in i din famn

Att jag fan älskar allt du gör

Och att jag aldrig skulle kasta bort ditt hjärta


Om du någon gång skulle få för dig att ge det till mig




Fri vers av Line W
Läst 805 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-03-14 01:45



Bookmark and Share


  Templet
Jättefin!
2011-11-21

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-11-18

  tez
wow!
2011-09-10

    ej medlem längre
Herre Gud, så bra!!! Bland det underbaraste skapat av människohand. Bokmärks och bärs i hjärtat
2011-07-12

    Vittra
åh, brutalt vackert!
2011-05-22

  volaille
om du någon gång skulle få för dig att ge det till mig ....


där har vi känslan, exakt. så bra !
2011-05-03

  S.A.I. Steve Lando
hoppas nästan den var skriven efter en djup titt i speglen.

vackert så det rör.
2011-04-30

  Monticha
jag är helt förstummad över hur underbart du skriver.
jag kan relatera till så många av dina texter.
du ska veta att dom berör så otroligt djupt!

MVH Monticha
2011-04-20

  röd_asfalt
Älskar man någon så jävla mycket
kommer det direkt från hjärtat ..
vackert!
2011-03-14

    vilgot hellros
fin : )
2011-03-14

  janoch taikon
fint
2011-03-14

  peter markurth
stark känns sann
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W