Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

universums ironi

ett ljud av universum
ett ljud av liv
livets universum
ett ljud av mitt liv
av mitt universum
ett universum som ingen ser
ett universum som ingen hör
mitt liv, som är bara mitt
mitt liv som aldrig till hör någon annan
det är mitt liv, mitt universum.

ett liv.
ett universum.
tusen liv.
ett universum.
mitt universum är ditt.
men bara jag kan se,
bara jag kan höra.
i mitt liv, mitt universum

du hör egentligen inte hemma här.
men du har tagit din plats
och aldrig någonsin kommer din plats
att vara någon annans
i mitt universum.

och nu
en melodi
mitt livs melodi
mitt livs ironi
tom inuti

min melodi
fylld med ironi
men tom inuti
det är mitt livs melodi

mitt liv
melodi
ironi
inuti

fan, jag tappade det
det är borta
min melodi
min ironi
jag är tom inuti.

om jag ändå bara hade något att skriva,
något att säga till någon.
något som räknas.




Fri vers av jagvarfeg
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg